Μάχη με το χρόνο

Μάχη με το χρόνο δίνει η διοίκηση της ΑΕΚ έτσι ώστε να αποφύγει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες για την κατάθεση του φακέλου στην UEFA.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του καλούνται να λύσουν το θέμα που προέκυψε με την Εφορία, η οποία έχει μπλοκάρει τους λογαριασμούς της ΠΑΕ κατά 50% (μετά τη μη καταβολή της δόσης του 1,25 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44).

Σε περίπτωση που δεν ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί, δεν μπορεί να εκταμιευτεί το δεύτερο μέρος του δανείου από τον Αλ Σουντάιρι. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούν να γίνουν οι πληρωμές των οφειλομένων της ΠΑΕ, που θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Εφόσον ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί, η ΠΑΕ θα αρχίσει να πληρώνει τους πιστωτές, τόσο αυτούς που έχουν συμφωνήσει σε διακανονισμό όσο και τους υπόλοιπους.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, καθώς θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα παραστατικά των πληρωμών μέχρι αύριο το βράδυ. Η ΑΕΚ έχει προθεσμία να καταθέσει όλα τα σχετικά έγγραφα μέχρι τις 4 Απριλίου στην ΕΠΟ, ενώ την ίδια ημέρα αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ θα μεταβεί στη Νιόν για να παραστεί ενώπιον της επιτροπής ελέγχου της UEFA.

Αν όλα πάνε καλά για την Ένωση, θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιούνιο η διαδικασία επιτήρησης, για το τελικό στάδιο του ελέγχου.


Keywords
Τυχαία Θέματα