Τελικό χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γκουαρντιόλα

Με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League, στην «Αλιάντς Αρένα» το βράδυ της Τρίτης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πολλοί

έλεγαν πριν τον πρώτο αγώνα πως θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά μετά όλοι είδαμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα πολύ καλή ανασταλτικά και διαθέτει πολύ καλούς και γρήγορους ακραίους.

«Για μας το παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε για να γίνουμε η πρώτη γερμανική ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο την φετινή σεζόν. Και πέρυσι τα είχαν πάει εξαιρετικά καλά, άρα δεν μου προκαλεί έκπληξη η πορεία τους».

Σχολιάζοντας την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας τόνισε: «Είναι κρίμα που ο Αλάμπα χτύπησε στον αγώνα με τη Σάλκε. Σήμερα δεν θα προπονηθεί, θα δούμε αύριο. Υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να παίξει. Ο Μπαντστούμπερ είναι στην αποστολή, προπονείται κανονικά εδώ και ημέρες και θα αποφασίσω αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσω».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την ματαίωση του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ο Γκουαρντιόλα αρνήθηκε ότι κάτι τέτοιο βοηθά την ομάδα του. «Δεν είναι πλεονέκτημα για μας ότι δεν έγινε ντέρμπι, είναι μειονέκτημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νόιερ: Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός εκτός έδρας

Ο Μάνουελ Νόιερ επισήμανε την καλή παρουσία του Ολυμπιακού στους αγώνες μακριά από το γήπεδό του. «Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός μακριά από την έδρα του, αφού νίκησαν στο Λονδίνο την Άρσεναλ και στο Ζάγκρεμπ τη Ντινάμο» τόνισε.

«Παρόλα αυτά, εμείς θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου. Σε καθένα από τα τελευταία 64 παιχνίδια μας χρησιμοποιήσαμε διαφορετική ενδεκάδα, κι αυτό σημαίνει πως έχουμε μία δυνατή ομάδα» πρόσθεσε ο τερματοφύλακας της Εθνικής Γερμανίας.

Από την πλευρά του ο επανακάμψας μετά τους διαδοχικούς τραυματισμούς του, Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, ανέφερε ότι: «Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω. Υπάρχει ένα πολύ καλό μείγμα στην ομάδα, όσον αφορά στην ποιότητα και το ομαδικό πνεύμα. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο καθώς αυτό θα μας δώσει πλεονέκτημα στον επόμενο γύρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα