Τατσόπουλος: Δεν θα γίνω ο 180ος βουλευτής που θα ψηφίσει Πρόεδρο

«Δεν θα γίνω ο 180ος βουλευτής που θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο να ξεκινήσει «ένα νέο παραμύθι προδοσίας και αποστασίας γύρω από την προεδρική εκλογή».

«Μπορούμε να κάνουμε ό, τι κωλοτούμπα θέλουμε, αν θέλουμε να απαξιώσουμε το Κοινοβούλιο. Γιατί έχουμε πάρει μια στάση. Τον προϋπολογισμό θα τον δω, αλλά μπορεί να μην τον ψηφίσω. Λέω ότι στα θεμελιώδη θέματα, όπως είναι ο προϋπολογισμός,

δεν έχω διαφορετική γνώμη από αυτή που έχει το κόμμα με το οποίο μπήκα στη Βουλή. Δείχνει εξάρτηση; Βεβαίως, γιατί δεν μπήκα ανεξάρτητος. Βεβαίως (θα ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν πει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ψηφίζει). Αλλά δεν θα το πει, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζει Πρόεδρο. Ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία, διότι και η Ν.Δ. ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία. Για τη χώρα, μόνο στα λόγια ενδιαφέρονται και οι δύο. Σας βεβαιώ ότι το έχω κρίνει ήδη, δεν θα είμαι ο 180ος, αλλά ο 121ος που θα πει «όχι» στον Πρόεδρο», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM».

Εξάλλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε: «Γι’ αυτήν την προσέγγιση στον ΣΥΡΙΖΑ, έπεσε μεγάλο κράξιμο και από μέσα και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ να μην πω τι τράβαγε, γιατί είναι ένα από τα πιο γραφικά. Η Γιάννα Αγγελοπούλου αντισυστημική και ΣΥΡΙΖΑία! Εντάξει, γέλαγαν και οι κότες, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Παίζει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, διότι είναι αντιδημοφιλής. Ηλίθια δεν είναι, το καταλαβαίνει ότι δεν έχει το γκελ μέσα στον κόσμο και γι’ αυτό κάνει τις επαφές υψηλού επιπέδου που κάνει. Σήμερα με τον Σαμαρά, αύριο με τον Τσίπρα, μεθαύριο όπου δει φως! Μπορεί να θέτει (υποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοκρατίας). Ε, οποιοσδήποτε μπορεί να θέτει υποψηφιότητα για Πρόεδρος Δημοκρατίας ή πρόεδρος του γαλαξία. Δεν έχει, όμως, γκελ στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Μηδενικό γκελ, κανείς δεν την θέλει και με όλα αυτά τα παιχνίδια που κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι έχει χάσει πολλές μετοχές και από το χώρο της δεξιάς και είναι μετέωρη στον κόσμο της και στα εκατομμύριά της. Εντάξει, δεν μπορώ να κλάψω και για τη Γιάννα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα