Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τα συναισθηματικά, τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά για όλα τα ζώδια.

Κριός

Η Σελήνη απ” τους Ιχθύες σήμερα κάνει το κλίμα ήπιο κι ονειρικό, ενώ δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, γι” αυτό θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε περισσότερο, ενώ είναι πιθανό να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη απομόνωσης και φυγής. Καλή

μέρα για ενασχόληση με την τέχνη και την πνευματικότητα.

Ταύρος

Ενασχόληση με ομαδικές δραστηριότητες, με ό,τι εναλλακτικό και με δραστηριοποίηση σε συλλόγους, κόμματα και μέσα στο ίντερνετ και τα social media φέρνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δικτύωσης και κοινωνικότητας γενικά. Η εστίασή σας βρίσκεται στις φιλίες, σε μια μέρα ήπια και αρμονική, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας.

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ σχηματίζει μόνο ήπιες και θετικές όψεις, γι” αυτό θα είναι μέρα με περισσότερη ισορροπία και ηρεμία, αν και δεν λείπουν οι υποχρεώσεις, ενώ συμφωνία θα υπάρχει με άτομα εξουσίας. Θα εστιαστείτε επίσης περισσότερο στο πώς φαίνεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Καρκίνος

Ήρεμη κι αισιόδοξη μέρα για το ζώδιό σας, με την Σελήνη να σχηματίζει μόνο ήπιες κι ευνοϊκές όψεις, επιτρέποντας στιγμές ελευθερίας κι ανεμελιάς. Καλή μέρα για διάβασμα, συγγραφή, διδασκαλία, φιλοσοφία κι ενασχόληση με την θρησκεία. Έμφαση στις σπουδές, σε νομικά θέματα, σε ταξίδια και σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους.

Λέων

Εσωστρεφής και ήπια μέρα, με την Σελήνη να μην σχηματίζει σπουδαίες όψεις, κι έτσι δεν αναμένονται ιδιαίτερα απρόοπτα. Έμφαση δίνει σε ζητήματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, χορηγίες, επενδύσεις, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομικά, φορολογικά ή άλλα ζητήματα. Θα είναι όμως και μια ερωτική μέρα και θα έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφο.

Παρθένος

Κοινωνική κι ευχάριστη μέρα για το ζώδιό σας, χωρίς ν” αναμένονται εντάσεις, αντιθέτως, οι ήπιες κι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης προσφέρουν περισσότερη αρμονία και ισορροπία. Η εστίασή σας σήμερα βρίσκεται στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Μέρα συναντήσεων, γνωριμιών κι ευχάριστου socializing. Ενασχόληση με την ομορφιά.

Ζυγός

Δουλειά και χαρά σήμερα, μια μέρα παραγωγική, χωρίς να αναμένονται ανατροπές ή αλλαγές στο καθημερινό κι εργασιακό σας πρόγραμμα. Η Σελήνη δίνει έμφαση στη δουλειά αλλά και σε θέματα υγείας και διατροφής. Καλή μέρα για να τακτοποιήσετε τον χώρο σας, ν” ασχοληθείτε με λεπτομέρειες, να καθαρίσετε και να νοικοκυρευτείτε.

Σκορπιός

Ευχάριστη και πιο ανέμελη μέρα, στην οποία είναι πιθανό να έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και ν” ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες ή με σπορ και χόμπι. Καλή μέρα για τα ερωτικά. Βελτίωση και στις σχέσεις με τα παιδιά.

Τοξότης

Ευκαιρία για χαλάρωση σήμερα, καθώς η Σελήνη δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, κι έτσι δεν αναμένονται εντάσεις ή απρόοπτα. Έμφαση δίνει στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και σε ζητήματα ακινήτων. Καλή μέρα για ν” ασχοληθείτε με τους δικούς σας, με τον χώρο σας ή για να καλέσετε φίλους για φαγητό στο σπίτι.

Αιγόκερως

Μια μέρα επικοινωνιακή, με συναντήσεις διάφορες, συζητήσεις και γνωριμίες, χωρίς να αναμένονται απρόοπτα, καθώς σχηματίζονται ήπιες κι ευνοϊκές όψεις. Αρκετές μετακινήσεις επίσης και καθημερινές συναλλαγές. Εστίαση στη μάθηση και την πληροφόρηση, με σεμινάρια, μαθήματα κλπ. Καλή μέρα για γράψιμο και διάβασμα. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Υδροχόος

Καθώς δεν σχηματίζονται σημαντικές ή έντονες όψεις σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία, την ξεκούραση αλλά και το καλό φαγητό, τις αισθήσεις, το αίσθημα ασφάλειας και τα κεκτημένα σας. Έμφαση σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές, αγορές και πωλήσεις, με τα έσοδα πιθανόν να παρουσιάζουν μικρή βελτίωση.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, γι” αυτό θ” ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των στόχων και των θέλω σας. Δεν αναμένεται να βρείτε ιδιαίτερα εμπόδια προς αυτή τη κατεύθυνση, καθώς σχηματίζονται ήπιες και αρμονικές όψεις. Καλή μέρα για πρωτοβουλίες, ξεκινήματα και δράσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα