Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 27 Ιουλίου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σχετικά με τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά στη ζωή σας.

Κριός

Είναι καλή περίοδος για να κάνετε ένα απολογισμό και να κόψετε κακές σας συνήθειες. Μην τον αφήσετε να απομακρυνθεί και να κλειστεί στον εαυτό του, γιατί θα το χάσετε. Οι εργένηδες του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και μην είστε απόμακροι απέναντι στους ανθρώπους

που πραγματικά ενδιαφέρονται για σας. Προσοχή στο υπέρμετρο άγχος και στρες. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου η σχέση σας γίνεται πιο συναρπαστική και πιο ενδιαφέρουσα.

Ταύρος

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μην πλάθετε φανταστικά σενάρια με το μυαλό σας. Μπορείτε πλέον να σκεφτείτε ξεκάθαρα και να πάρετε σωστές αποφάσεις για σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι επιπόλαιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά πια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις που παρουσιάζονται προκειμένου να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και γενικώς να προβληθείτε.

Δίδυμοι

Αρκετοί από εσάς έχετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις αυτήν την περίοδο αλλά καλό θα είναι να προσέχετε για τυχόν παγίδες. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις ακόμη και ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε εκείνους που παίζουν με τα νεύρα σας. Κινηθείτε με διπλωματικό τρόπο και θα πετύχετε. Οι ελεύθεροι, η διάθεση σας θα είναι παράλληλα ρομαντική και κτητική και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Στα οικονομικά σας θα κάνετε πολλά έξοδα ενόψει εορτών, αγοράζοντας δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιδράτε σπασμωδικά με αποτέλεσμα να κάνετε μοιραία λάθη.

Λέων

Κινηθείτε όμως με οδηγό τον ρεαλισμό και λαμβάνοντας υπόψιν τις γενικότερες συνθήκες. Αγαπητοί αδέσμευτοι αλλάξτε διάθεση και η τύχη δε θα αργήσει να σας χαμογελάσει. Αν θέλετε να πάνε όλα καλά θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να χειριστείτε αλλιώς τα πράγματα, για να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους. Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν.

Παρθένος

Εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας και δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν. Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε τελείως ανέμελοι και θα φλερτάρετε ασύστολα, έχοντας τη συνείδηση σας καθαρή. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που από καιρό τώρα θέλατε. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας και τα λόγια που λέτε.

Σκορπιός

Θα πρέπει πρώτα να προστατεύσετε την θέση σας και μετά να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Οι ήρεμες και οι μεθοδικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε την κατάσταση. Προσπαθήστε να μειώσετε τις ώρες που ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας, για να βρίσκεστε πιο συχνά με το ταίρι σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Τοξότης

Στα αισθηματικά, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν δυο διαφορετικές τάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Τα οικονομικά σας θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αν κινηθείτε σωστά δεν θα πιεστείτε και ούτε θα χαλάσει η διάθεση σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε τα ρίσκα και μην παρασυρθείτε από το κυνήγι του εύκολου κέρδους. Δώστε προσοχή στο ενδεχόμενο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου.

Υδροχόος

Κάντε μια εκδρομή με καλή συντροφιά, έτσι θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ζητήστε την γνώμη των κατάλληλων ανθρώπων προκειμένου να πάρετε τις σωστές – συμβουλές – αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχίες στην συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να το επιδιώξετε. Οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και ενδεχομένως τα ταξίδια που σας επιφυλάσσει αυτό το διάστημα είναι πολλά. Οι αδέσμευτοι θα βιώσετε έντονα ερωτικά πάθη και συγκινήσεις με πολλές εμπειρίες….

Ιχθείς

Αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας που ενδεχόμενος να υπάρξει σε κάποιους από εσάς καλό θα ήταν να την μετουσιώσετε σε εποικοδομητική αυτοκριτική.

Πηγή: zodia123.gr

Το άρθρο Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 27 Ιουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα