Τα τυπικά μένουν για να ντυθεί στα πράσινα ο Μπούι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους, από τον Παναθηναϊκό του Ουασίμ Μπούι , που έφτασε3 στην Αθήνα λίγο μετά τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια ενός χρόνου.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει πλούσια ιστορία και ανυπομονώ

να γίνω μέλος του. Έχω κίνητρο για να παίξω στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ολλανδού μετά την άφιξή του.

Ερωτηθείς για τα παιχνίδια που θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, είπε «Είναι σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο και θα δώσω τα πάντα», ενώ απαντώντας στο εάν αποτελούν ευκαιρία για να «πάρει» παιχνίδια στα πόδια του, τόνισε «Είναι ένας από τους λόγους που ήρθα όπως σας είπα έχω μεγάλο κίνητρο, θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να ενταχθώ στην ομάδα».

Ο νέος «πράσινος» άσος όπως αποκάλυψε πήρε της πληροφορίες του για τον Παναθηναϊκό από τον Τάσο Δώνη που αγωνίζεται στη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου: «Μίλησα με τον Τάσο Δώνη που είναι συμπαίκτης μου στη Γιουβέντους, ρώτησα πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα, μου είπε ότι ο αδερφός του παίζει στον Παναθηναϊκό και με κατατόπισε για την χώρα».

Αναφερόμενος στο εάν είναι έτοιμος για αγωνιστική δράση, είπε: «Είμαι έτοιμος, έχω 15 μέρες που προπονούμαι με την Γιουβέντους. Οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες και είμαι σε καλή κατάσταση».

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα τον δηλώσει στην λίστα της UEFA, στην κενή θέση που είχε αφήσει, ωστόσο δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης με την Σταντάρ.

Το άρθρο Τα τυπικά μένουν για να ντυθεί στα πράσινα ο Μπούι εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα