Υπό έλεγχο τέθηκε μεγάλη πυρκαγιά στη Ζάκυνθο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη θέση Κάναλος στη Ζάκυνθο και επεκτάθηκε, εξαιτίας του αέρα, καίγοντας δασικές περιοχές και ελαιώνες.

Στο σημείο έχουν παραμείνει 6 οχήματα με 14 πυροσβέστες, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα με σκοπό να κατασβέσουν ολοκληρωτικά την φωτιά. Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, η πυρκαγιά έχει κάψει εκατοντάδες στρέμματα δάσους και χαμηλής βλάστησης.

Αντίθετα, στα Φάρσαλα

Θεσσαλίας και συγκεκριμένα, στην περιοχή “Ρύζι Κασιδιάρη”, η πυρκαγιά που ξέσπασε, καίει σε δυσπρόσιτη περιοχή με αποτέλεσμα η πρόσβαση της πυροσβεστικής στο σημείο να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πορεία της πυρκαγιάς κρίνεται αισιόδοξη καθώς αναμένεται να τεθεί και αυτή υπό έλεγχο ενώ στο σημείο επιχειρούν να φτάσουν 10 οχήματα με 26 πυροσβέστες.

Το άρθρο Υπό έλεγχο τέθηκε μεγάλη πυρκαγιά στη Ζάκυνθο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα