Τα τρία πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε σεξ στο νερό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το σεξ στο νερό, ειδικά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, είναι must για τους ερωτευμένους και όχι μόνο.

Ωστόσο, όπως κάθε τι στη ζωή, έχει και τους κινδύνους του.

Τα τρία πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, είναι τα εξής:

Χρειάζεστε λιπαντικό

Το θαλασσινό και το χλωριωμένο νερό δεν βοηθούν την κατάσταση, ειδικά σε ό,τι αφορά τις γυναίκες. Προτιμήστε κάποιο λιπαντικό ανθεκτικό στο νερό και φιλικό με το σώμα σας.

Προσοχή στην πισίνα με το προφυλακτικό

Αν βρίσκεστε σε πισίνα, να θυμάστε ότι το χλώριο και τα λοιπά χημικά που χρησιμοποιούνται μπορεί να καταστρέψουν το προφυλακτικό. Επίσης, να ξέρετε ότι θα γλιστράει και θα σας αφήνει στα μισά, οπότε φροντίστε να έχετε απόθεμα.

Να θυμάστε ότι ούτε το χλώριο ούτε το αλάτι είναι ακριβώς φίλοι του κόλπου και του ερεθισμένου δέρματος της ευαίσθητης περιοχής, γενικώς. Αν νιώσετε την παραμικρή ενόχληση σταματήστε και όσο πιο γρήγορα ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό και συμβουλευτείτε γιατρό ή έστω φαρμακοποιό.

Ίσως δεν είστε μόνοι

Επίσης, εκτός από την ποιότητα του νερού στο οποίο κολυμπάτε (και όχι μόνο) και εκτός από τον φόβο μικροβίων, βακτηρίων και λοιπών βλαπτικών για το ανθρώπινο σώμα, οργανισμών, να έχετε πάντα κατά νου ότι ειδικά στις παραλίες δεν είστε μόνοι. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που εσείς χαίρεστε, μπορεί να δίνετε χαρά και σε άλλους ή ακόμη χειρότερα να βρεθείτε αντιμέτωποι με εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες.

Το άρθρο Τα τρία πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε σεξ στο νερό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα