Τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το τρίποντο από τη Μακάμπι

«Υπομονή και προσπάθεια, ώστε να επιβάλουμε το δικό μας ποδόσφαιρο» προέταξε ως κύρια στοιχεία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης, να πετύχει την δεύτερη νίκη της στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, το βράδυ της Πέμπτης (20.00) στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα.
«Η Μακάμπι είναι μια καλή και τεχνική ομάδα. Παίζει επιθετικό

ποδόσφαιρο και θα είναι έκπληξη για μένα, το πώς θα αντιδράσουμε εμείς απέναντι σε ένα τέτοιου είδους ποδόσφαιρο» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Όταν προσπαθείς να παίξεις όπως εμείς, είναι μοιραίο να κάνει ευκαιρίες ο αντίπαλος. Το θέμα, είναι να εκμεταλλευτείς εσύ τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσεις και να πετύχεις ένα γκολ περισσότερο από τον αντίπαλο».
Ο Στέφενς, παρά τα όσα κολακευτικά γράφηκαν στις εφημερίδες, είχε παράπονα από την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ απάντησε και για το θέμα Κάτσε, λέγοντας: «Το πρόβλημα που υπάρχει, δεν είναι μόνον της ομάδας, αλλά και του παιδιού. Πρέπει να σκεφτούμε τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή και να βρούμε πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει. Τώρα πάντως, δεν είναι αυτή η στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα