Τα σπουδαία για «Σάλπι»-Μαλεζά

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» για δύο περιπτώσεις παικτών και το ενδεχόμενο η όχι της συνέχισης της συνεργασία τους με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Στέλιο Μαλεζά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, οι οποίοι συναντήθηκαν χθες το απόγευμα με τον Ζήση Βρύζα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα.

Θετικό στοιχείο στο θέμα παραμονής των δύο παικτών, αλλά και στην μη κατάθεση προσφυγής από την πλευρά τους είναι οι πολύ καλές σχέσεις με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ,

γεγονός που ίσως βοηθήσει και στην θετική έκβαση της υπόθεσης.

Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ έχουν συζητήσει με τους δύο παίκτες, προτείνοντας στον μεν Σαλπιγγίδη ένα πλάνο πληρωμών, το οποίο αφορά τα χρήματα που του οφείλονται, αλλά και αυτά που θα πάρει αν συμφωνήσει για μείωση αποδοχών, και κάνοντας δε παράλληλα πρόταση στον διεθνή αμυντικό της ομάδας.

Από την μεριά του ο «Σάλπι» θα μελετήσει το πλάνο και θα απαντήσει, ο δε Μαλεζάς αρχικά δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στη Γερμανία, έχοντας πάντα στο μυαλό του τη νέα πρόταση του ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να παραμείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα