Τα πλάνα του Σάντος για το αποψινό ματς με τη Βοσνία

Πολύ κρίσιμος θεωρείται ο αποψινός αγώνας της εθνικής ομάδας με την Βοσνία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45 MEGA), για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κορυφή του ομίλου έχοντας το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Βάσει εικόνας και αποτελεσμάτων, η σημερινή αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι ο βασικός διεκδικητής της πρώτης θέσης του ομίλου, η οποία θα οδηγήσει στην απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στην χώρα του «καφέ».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος δείχνει να

έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα της σημερινής αναμέτρησης στο φαληρικό στάδιο, παρατάσσοντας την ομάδα με σύστημα 4-4-2. 

Ο Πορτογάλος κατέληξε στους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη δεξιά, Σπυρόπουλο αριστερά. Τον Μαλεζά μαζί με τον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Τζιόλης με τον Κατσουράνη, δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Φορτούνης και το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σαμαρά και Γκέκα. 

Οι διεθνείς το βράδυ της Πέμπτης είδαν σε βίντεο το φιλικό παιχνίδι της Βοσνίας απέναντι στην Ουαλία, που έγινε τον περασμένο Αύγουστο, με την αποψινή αντίπαλο της εθνικής να επικρατεί με 2-0, ενώ την Τρίτη είχαν παρακολουθήσει το ματς των Βόσνιων με την Λετονία. 

Keywords
Τυχαία Θέματα