Συζητούν στο ΠΑΣΟΚ για να βρουν κοινή γραμμή

Σύσκεψη με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, υπό τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο πραγματοποιείται σήμερα, προκειμένου να μπει τέλος στο κλίμα πολυγλωσσίας που παρατηρείται σχεδόν από την επομένη του ανασχηματισμού.

Στη συνάντηση συμμετέχουν υπουργοί και υφυπουργοί όπως οι Γ. Μανιάτης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Φώφη Γεννηματά,

ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γραμματέας της ΚΟ Τάκης Ρήγας, καθώς και στελέχη όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ η πρώτη προειδοποιητική βολή ήρθε από τον Ανδρέα Λοβέρδο με το θέμα των απολύσεων των διοικητικών, για το οποίο υπήρξε συνάντηση Βενιζέλου-Σαμαρά προκειμένου να βρεθεί λύση.

Ακολούθησαν και νέες δηλώσεις από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το θέμα των απολύσεων στον δημόσιο τομέα, αλλά και από τον Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρέπει να επανεξεταστούν όλες οι αρνητικές πλευρές των μεταρρυθμίσεων.

Αξιοσημείωτο, ότι οι δημόσιες τοποθετήσεις υπουργών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από άλλα στελέχη του κόμματος, καθώς παρατηρείται ένα δυσάρεστο κλίμα πολυφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα