Σύσκεψη στο Μαξίμου – Συνάντηση Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ στο Βερολίνο

Σύσκεψη, ευρείας κλίμακας, πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η σύσκεψη έχει ως θέμα την πλήρωση των Δ.Σ. στους δημόσιους Οργανισμούς, όμως αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και δανειστές μας, καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επίτευξη συμφωνίας.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης,

ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σύσκεψη γίνεται λίγο πριν από τη συνάντηση της καγκελαρίου της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο Βερολίνο, που είναι προγραμματισμένη για απόψε και στο περιθώριο της οποίας θα συζητηθεί το ελληνικό ζήτημα και ίσως ληφθούν αποφάσεις που θα διευκολύνουν την επίτευξη συμφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα