Συνέντευξη του Πάγκαλου με … παντόφλες! (Photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνέντευξη με… παντόφλες έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μάλιστα, είχαν πάνω την αγγλική σημαία.

Στη συνέντευξη του, που έδωσε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο κ. Πάγκαλος επανέλαβε τη θέση του ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θα ήθελα ο Αλέξης Τσίπρας

να πάθει… άσθμα κάποτε. Να καταλάβει δηλαδή ότι δεν είναι δυνατόν συστηματικά και συνεχώς να λέει ψέματα».

«Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, έχει αβυσσαλέα ματαιοδοξία και ψεύδεται με την ευκολία που αναπνέει δεν με ενδιαφέρει. Όλοι αναπνέουμε και δεν το προσέχουμε συνήθως. Αν αρχίσεις και προσέχεις πώς αναπνέεις, παθαίνεις άσθμα συνήθως. Αυτός θα ήθελα να πάθει… άσθμα κάποτε. Να καταλάβει δηλαδή ότι δεν είναι δυνατόν συστηματικά και συνεχώς να λέει ψέματα. Πρέπει κάποτε να δοθεί ένα σκληρό μάθημα σε αυτό το κακομαθημένο παιδί. Αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εσύ πας και κουνάς τον πισινό σου και κάνεις τον καλό στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι δουλειά έχεις στην κηδεία του Κάστρο, που ήταν ένας κομμουνιστής δικτάτωρ;» δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και σε περιστατικό στο οποίο είχε μιλήσει αρκετά άσχημα σε δημοσιογράφο.

«Τριάντα δύο χρόνια γίνεται να μην κάνεις ποτέ ένα λάθος; Εκεί έκανα λάθος. Κατ’ αρχάς, ήξερα τον δημοσιογράφο, ήταν άνθρωπος με τον οποίο είχα οικειότητα. Δεν θα το έλεγα σε κάποιον που δεν ήξερα ποτέ. Πήγαινα στις 8 το πρωί, είχε βρέξει, γλίστρησα στα σκαλοπάτια, πήγα να πέσω κάτω και την ώρα αυτή μου βάζει ένα μαρκούτσι μπροστά μου και μου λέει: «Τι γνώμη έχετε για τις δηλώσεις του κυρίου Σημίτη;». Και του απάντησα: «Δεν μου γ… σαι πρωί-πρωί;». Αυτός όμως είχε ανοιχτή την κάμερα. Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου που πρωί-πρωί, πριν να πιει καφέ, γλιστράει, πέφτει και τον ρωτάνε για τον Σημίτη. Αυτό με έκανε συμπαθέστατο, γιατί ήταν μια λαϊκή εκδήλωση και ο κόσμος το αγαπάει αυτό. Εμένα ο κόσμος με λέει “ο Θόδωρος”» δήλωσε.

Το άρθρο Συνέντευξη του Πάγκαλου με … παντόφλες! (Photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα