Συνελήφθη ο δολοφόνος του αστυνομικού στην Ηλεία

Λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία του 35χρονου αρχιφύλακα Βασίλη Μαρτζάκλη, από έναν 30χρονο ΡΟΜΑ, στην Ανδραβίδα Ηλείας, έδωσε τη Δευτέρα (12/5) στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Ασφαλείας Ταξίαρχος Νίκος Ιωαννίδης.

Ο 30χρνος κακοποιός που ήταν γνωστός για την παραβατική του δράση, απασχολώντας τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν, κατάφερε θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι στην άτυχο 35χρονο αστυνομικό, πατέρα δυο ανήλικων παιδιών,

στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης.

Ο δολοφόνος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, καθώς οι έρευνες εστιάστηκαν σε καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή. Αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία για τη δολοφονία, ωστόσο στην συνέχεια ομολόγησε την πράξη του.

Για την υπόθεση, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Α' Σφέτσος Χαράλαμπος ανέφερε:

«Χθες το βράδυ στην Ανδραβίδα Ηλείας ένας ακόμα αστυνομικός έχασε τη ζωή του υπηρετώντας το κοινωνικό σύνολο. Πρόκειται για τον αρχιφύλακα Μαρτζάκλη Βασίλειο του Παρασκευά, 35 ετών, πατέρα δυο ανηλίκων αγοριών, ο οποίος υπηρετούσε επί σειρά ετών σε Υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών. Ο Αρχιφύλακας προσπάθησε μαζί με φιλικό του πρόσωπο να ακινητοποιήσει και να συλλάβει διαρρήκτη, ο οποίος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές».

Keywords
Τυχαία Θέματα