Συνελήφθη για αναβολικά και προέκυψε…διαρρήκτης!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 30χρονος Έλληνας την ώρα που προσπαθούσε να πουλήσει σε θαμώνες γυμναστηρίων πέντε γυάλινα φιαλίδια που περιείχαν στεροειδή αναβολικά για ενέσιμη χρήση. Μάλιστα μετά από έρευνες της Ασφάλειας στη Λάρισα εξιχνιάστηκαν 13 διαρρήξεις και μία απόπειρα στις οποίες συμμετείχε ο 30χρονος!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προανάκρισης εξακριβώθηκε ότι ο 30χρονος μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του είχαν διαρρήξει 14 σπίτια στην πόλη και σε χωριά της Λάρισας

από τις αρχές Ιουνίου έως τις 24 Ιουλίου και είχαν κλέψει συνολικά 27.800 ευρώ, 1.515 δολάρια και 100 μάρκα, καθώς και χρυσαφικά αξίας 56.900 ευρώ!

Ο 30χρονος δεν αποκάλυψε τους συνεργούς του, ενώ το ίδιο έπραξε και η 26χρονη φίλη του, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκαν πλήθος κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που φέρονται να προέρχονται από τις διαρρήξεις και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούνται. Το εν λόγω όχημα κατασχέθηκε μαζί με μια μηχανή «γουρούνα».

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε σε βάρος του 30χρονου δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, ενώ παρέλαβε και την δικογραφία που σχηματίστηκε για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί του και να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Το άρθρο Συνελήφθη για αναβολικά και προέκυψε…διαρρήκτης! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα