Συνελήφθη ένας από τους δράστες της απόπειρας αρπαγής 12χρονης μαθήτριας στον Τύρναβο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

του Πέτρου Καρσιώτη

΄Ενας 49χρονος Ρομά, συνελήφθη από την Αστυνομία, ως ο ένας από τους δράστες της απόπειρας απαγωγής 12χρονης μαθήτριας, την ώρα που η μικρή μαθήτρια επέστρεφε από το φροντιστήριο της στο σπίτι της, στον Τύρναβο!Οι κινηματογραφικές σκηνές απόπειρας αρπαγής του κοριτσιού, ξετυλίχθηκαν κοντά στον περίβολο εκκλησίας στις 6 και 30 το απόγευμα της Πέμπτη, προκαλώντας αναστάτωση σε γονείς και μαθητές.

Η απόπειρα των δύο, όπως αποδεικνύεται Ρομά, να αρπάξουν, να σύρουν και να βάλουν δια της βίας το κορίτσι στο πίσω μέρος λευκού μικρού φορτηγού, έμεινε απόπειρα χάρη σε δύο παράγοντες.Ο ένας ήταν το ίδιο το κορίτσι, που πρόβαλε σθεναρή αντίσταση και έβαλε τις φωνές για να ακούσει ο οποιοσδήποτε διερχόμενος κάτοικος της περιοχής.

Ο δεύτερος, μία γυναίκα, η οποία βλέποντας από μακριά τη σκηνή σαν από αστυνομική ταινία και ακούγοντας το κορίτσι να ουρλιάζει, έτρεξε, έπεσε πάνω στον έναν επίδοξο απαγωγέα και κατάφερε να το αποσπάσει από τα χέρια του!Μπροστά στο απρόσμενο γεγονός ο οδηγός του μικρού λευκού φορτηγού, που παρέμενε στη θέση του οδηγού για να διαφύγουν γρήγορα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε με το συνεργό του.

Συγκλονισμένοι οι γονείς της μαθήτριας ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία και αμέσως η ασφάλεια ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των επίδοξων αρπαγέων του κοριτσιού.Από στοιχεία που έδωσαν τόσο η ίδια η μαθήτρια όσο και η γυναίκα που την έσωσε, αλλά και από κάμερες ασφαλείας και άλλες μαρτυρίες ατόμων που είχαν δει το φορτηγάκι, έφθασε σε υπόπτους.

Σε μία από τις φωτογραφίες αυτών των υπόπτων, η μαθήτρια αναγνώρισε τον επίδοξο αρπαγέα της.Πρόκειται για 49χρονο Ρομά ο οποίος συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο συνεργός του και οδηγός του αυτοκινήτου.΄Ηδη έχει ξεκινήσει η ανάκριση προκειμένου να αποκαλύψει ο συλληφθείς ως δράστης ποιο ήταν το κίνητρο μιας τέτοιας ενέργειας τρόμου για τη μικρή μαθήτρια.

Η έρευνα θα επεκταθεί και σε άλλη περίπτωση καταγγελίας απόπειρας αρπαγής ανήλικης, σε κοντινή περιοχή.

Το άρθρο Συνελήφθη ένας από τους δράστες της απόπειρας αρπαγής 12χρονης μαθήτριας στον Τύρναβο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα