Συνέλαβαν τον «Εζέλ» και άλλους 26 ηθοποιούς για ναρκωτικά

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη γειτονική Τουρκία, καθώς η μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών της τουρκικής αστυνομίας σε διάφορες πόλεις της χώρας, κατέληξε στη σύλληψη 48 ατόμων, εκ των οποίων οι 26 είναι γνωστοί ηθοποιοί, ακόμα και στην Ελλάδα χάρη στα τούρκικα σίριαλ που προβάλουν τα ελληνικά κανάλια.

Έτσι μετά τη σύλληψη της Γκιζέμ Καρατζά, γνωστή

και ως Μουαζέζ από το σίριαλ «Θανάσιμη Ομορφιά» που έγινε πριν λίγους μήνες πάλι για ναρκωτικά, τώρα συνελήφθησαν και άλλοι συνάδελφοί της, με πιο γνωστό τον Εζέλ, ήτοι Κενάν Ιμιρζαλίογλου.

Ο Εζέλ συνελήφθη κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Άγκυρα, ενώ η αστυνομία έκανε έφοδο σε 60 διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Τσεσμέ και Μπόντρουμ.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη και η γνωστή ηθοποιός Νεχίρ Ερντογάν, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι επίσης ο Σαρπ Απάκ, ο Ιλκέρ Ακσούμ, ο Σαχίν Ιρμάκ, ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, ο Γκοτς Οζυόλ, ο Ερσίν Κορκούτ και ο τραγουδιστής Μεχμέτ Ερντέμ.

Όλοι τους τέθηκαν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι δίκες τους θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν 20 κιλά ινδικής κάνναβης και 500 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρήση ναρκωτικών και παραχώρηση χώρου για χρήση.

Keywords
Τυχαία Θέματα