Είναι οριστικό: Ο Κούπα ξέφυγε από την ΕΛ.ΑΣ.

Πλήρης απογοήτευση προξενεί στην ΕΛ.ΑΣ το αποτέλεσμα των ερευνών για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα, του συνεργάτη του Μάριον Κόλα, που έχουν ατονήσει τον τελευταίο καιρό, καθώς εκτιμάται, πως ο Κούπα διέφυγε προς την Αλβανία.

Υπενθυμίζεται, πως τα τελευταία ίχνη του επικίνδυνου Αλβανού δραπέτη Ιλίρ Κούπα είχαν χαθεί σε ένα σπίτι 500 μέτρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Πάντως, οι Αλβανικές αρχές μέχρι στιγμής δεν επαληθεύουν αυτό το ενδεχόμενο, αλλά οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., που συντονίζουν τις έρευνες, είναι πεπεισμένοι πως ο Κούπα

έχει περάσει τα σύνορα.

Ο Κούπα, σε αντίθεση με τον νεκρό αρχηγό του Μάριον Κόλα, δεν έχει «ανοιχτούς» λογαριασμούς στην πατρίδα του, ενώ το γεγονός πως δεν διώκεται για κάποιο έγκλημα στην Αλβανία εκτός του διεθνούς εντάλματος της Ιντερπόλ, ενισχύει τα σενάρια τα οποία τον θέλουν να έχει περάσει στη γείτονα χώρα.

Τι γίνεται με τους άλλους δραπέτες

Όπως είναι φυσικό, ο θάνατος των δυο εκ των άλλων δραπετών, Μάριον Κόλα και του Λίκα (αλλά και του θείου του), μαζί με τη σύλληψη του Λίτα Ερμάλ, δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία, καθώς όλοι οι άλλοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων είναι ελεύθεροι και μάλιστα οι περισσότεροι έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Αντμίρ Μουρατάι και ο Κλεμέντ Κάλα, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται πίσω από την ληστεία τράπεζας στη Λάρισα με λεία 1 εκ. ευρώ, βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στην Αλβανία, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και άλλα ενδεχόμενα. Παράλληλα και ο Φάτος Σούλα φαίνεται πως έχει διαφύγει στο Κόσοβο.

Εξάλλου, η αποτυχία στην ανεύρεση του Κούπα, οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ. στον μόνο δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, που πιστεύουν πως βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο Φλαουλάντ Λούλα, με την ΕΛ.ΑΣ να ψάχνει πληροφορίες και στοιχεία για να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα