Συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου για εξωτερική πολιτική και… ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με κύριο άξονα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής είχαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών (και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ) Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Παπανδρέου,

στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μεταβάλλουν σημαντικά τα μέχρι σήμερα δεδομένα και μάλιστα, σε μια περίοδο που η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη κρίση.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, καθώς αύριο ο κ. Βενιζέλος, επισκέπτεται την Άγκυρα, όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Εξάλλου, συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, η πορεία της οικονομίας, οι προτεραιότητες των προοδευτικών δυνάμεων, καθώς και η στάση της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ στα μεγάλα θέματα που αφορούν τη χώρα και την πορεία της στην Ευρώπη.

Είναι βέβαιο, πως συζητήθηκε και το πόρισμα των ανεξάρτητων ελεγκτών για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατά δήλωση Βενιζέλου θα τεθεί προς αξιολόγηση στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα