Συνάντηση Τσίπρα με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Με αντιπροσωπεία των συνολικά 420 απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας.

Η συνάντηση ήταν συμβολική και έγινε μέσα σε πολύ θερμό και χαρμόσυνο κλίμα, καθώς μόλις χθες ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία σε νομοσχέδιο, που προέβλεπε την επαναπρόσληψή τους.

Ο κ. Τσίπρας

κατά τη συνάντηση μαζί τους σημείωσε ότι ο αγώνας που έδωσαν οι καθαρίστριες, του δίνει δύναμη στον αγώνα που δίνει ο ίδιος με τους εταίρους.

«Από τον δικό σας αγώνα αντλώ δύναμη», φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στις 50 καθαρίστριες, που μετέβησαν στο Μαξίμου για να δεχθεί το χειροκρότημα της αντιπροσωπείας των καθαριστριών. Οι καθαρίστριες από τη δική τους πλευρά είπαν στον πρωθυπουργό ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, διότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνεργοι. Όπως είπαν, εξάλλου, οι ίδιες «είναι μια μέρα δικαίωσης».

Μάλιστα σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που αποφάσισαν να προβούν σε κινητοποιήσεις, με στήσιμο σκηνών έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα