Στους τελικούς με «σκούπα» ο Ολυμπιακός

Με μία επική ανατροπή, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ και στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ, εξασφαλίζοντας ταυτοχρόνως και την πρόκρισή του στους μεγάλους τελικούς, με σκορ 3-0.

Οι «ερυθρόλευκοι», αν και βρέθηκαν πίσω με 17 πόντους, από έναν ψυχωμένο «δικέφαλο», πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση

στην τελευταία περίοδο και τελικά έφυγαν από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με το ροζ φύλλο αγώνα, κερδίζοντας τους «κιτρινόμαυρους» με 89-75.

Πλέον, οι παίκτες του Γιώργου Σφαιρόπουλου εκμεταλλεύονται τον επιπλέον χρόνο ξεκούρασης που έχουν, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της μάχης που θα δώσουν για να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Σε αυτό άλλωστε τους βοηθά και το γεγονός ότι ο άλλος ημιτελικός, μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, θα κριθεί στα 5 παιχνίδια, με τους πρωταθλητές να μαθαίνουν τον αντίπαλό τους το απόγευμα του Σαββάτου. Στα θετικά για τους «ερυθρόλευκους» θα πρέπει να προστεθεί και η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος δείχνει σιγά-σιγά να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να επανέρχεται στο επίπεδο που χρειάζεται προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα