Στους χρήστες του facebook που παίζουν παιχνίδια επικεντρώνεται το νέο Timeline

Με γρήγορους ρυθμούς αυξάνονται οι χρήστες, οι οποίοι επιλέγουν να κάνουν log in στο facebook, προκειμένου να παίξουν παιχνίδια. Μάλιστα, στα σχέδια της εταιρείας είναι το νέο Timeline να φιλοξενεί ένα είδος ενότητας, το οποίο θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτά.

«Η ενότητα με τα παιχνίδια θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες μας να παρουσιάσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο Timeline και στη

σελίδα “About”. Επίσης θα λειτουργεί σαν ένα κανάλι εξερεύνησης για τους προγραμματιστές παιχνιδιών», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας επί του θέματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πάν από 250 εκατομμύρια χρήστες παίζουν παιχνίδια στο Facebook σε μηνιαία βάση, αριθμός που ξεπερνά το 20% του συνόλου των χρηστών του κοινωνικού δικτύου. Μάλιστα η αύξηση είναι ραγδαία, καθώς μόλις ένα χρόνο πριν μετά βίας ξεπερνούσαν τα 200 εκατομμύρια.

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν και οι εγκαταστάσεις παιχνιδιών, με ποσοστό 75% από τον Μάρτιο του 2012. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 200 παιχνίδια στο Facebook, τα περισσότερα εκ των οποίων υιοθετούν το μοντέλο με τις επιπλέον αγορές μέσα από το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα