Στους «8» ελέω Αγγλίας

Λίγο έλειψε να μείνει εκτός συνέχειας του Euro η ομάδα της Γαλλίας, καθώς η νίκη της Αγγλίας επί της Ουκρανίας με 1-0, στο άλλο ματς του τέταρτου ομίλου, έσωσε την… παρτίδα για τους Γάλλους, οι οποίοι στου «8» θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην Ισπανία.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν ηττήθηκε από την αδιάφορη και αποκλεισμένη Σουηδία με 2-0 (Ιμπραΐμοβιτς 54’, Λάρσον 90+1’), χρωστώντας έτσι μεγάλη χάρη στην παρέα του Ρούνεϊ που βρίσκονται ακόμη στο θεσμό.

Αυτή

ήταν η πρώτη ήττα των «τρικολόρ» ύστερα από 24 παιχνίδια, αποτέλεσμα που δεν αποδείχθηκε καταστροφικό για τη Γαλλία.

Στον προημιτελικό με την Ισπανία, ο Λοράν Μπλαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φιλίπ Μεξές, ο οποίος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα κόντρα στους Σουηδούς.

Οι Σουηδοί κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 54’ με γκολ για… όσκαρ από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος με εκπληκτικό βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς, έπειτα από σέντρα του Λάρσον.

Οι «τρικολόρ» αφού έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, με τον Λάρσον στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Στον προημιτελικό με την Ισπανία, ο Λοράν Μπλαν δε θα έχει στη διάθεση του τον Φιλίπ Μεξές, ο οποίος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα