Τσίπρας: Αργά ή γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση

Με συνέντευξή του στο Reuters ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας διαβεβαιώνει ότι δε βγάλει τον κόσμο στους δρόμους και θα ασκήσει αντιπολίτευση. Όπως τονίζει ο κ. Τσίπρας παρά την ήττα του κόμματός του στις εκλογές,

το κόμμα του είδε το προεκλογικό επιχείρημα κατά των μέτρων λιτότητας να επιβραβεύεται και σημείωσε ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει κυβέρνηση.

«Αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα είναι ότι το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «τώρα όλοι το αναγνωρίζουν».

Ο κ. Τσίπρας στην συνέντευξή του προβλέπει ότι «η υπό διαμόρφωση ελληνική κυβέρνηση θα αποτύχει και ότι αποτυχία της θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία». «Θα ετοιμαστούμε πολύ καλύτερα για να ασκήσουμε μια πιο δυναμική και υπεύθυνη αντιπολίτευση και προφανώς να οργανωθούμε για να είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, όταν έρθει η ευκαιρία», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Αναφορικά με τις επιλογές του στην δημόσια διοίκηση, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Έχουμε αναφερθεί στην ανάγκη να μπει τέλος στην καταβολή μισθών σε ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα, για την μείωση του αριθμού των συμβούλων των υπουργών και των αξιωματούχων στο μισό, καθώς και την περικοπή του αριθμού των βουλευτών και των μισθών τους». «Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, η εναλλακτική λύση σήμερα θα ήταν τα άκρα, το χάος και η Χρυσή Αυγή», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα