Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών ο Ανρί Μαλόζ

Τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, την κοινωνική δομή που τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, στηρίζει περισσότερες περίπου 3.500 οικογένειες, επισκέφθηκε ο Ανρί Μαλόζ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και των Ενώσεων Ευρωπαίων Εργοδοτών και ξεναγήθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε τον κ. Μαλόζ για τον τρόπο λειτουργίας του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών, καθώς και για την ευρύτερη κοινωνική πολιτική του δήμου, που στηρίζει ευπαθείς ομάδες, άστεγους και μαθητές

της πόλης.

Ο κ. Μαλόζ εξέφρασε την συμπαράσταση και υποστήριξη του στο έργο του δημάρχου και των υπηρεσιών του δήμου.

Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι με την επίσκεψη αυτή, όπως και με τις πρόσφατες επισκέψεις στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του υποψηφίου καγκελάριου κ. Πεερ Σταϊνμπουργκ, της υπουργού Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βόρειας Βεστφαλίας Ρηνανίας, κυρίας Ανγκέλικα Σβαλ Ντίρεν, καθώς και της συμπροέδρου των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο κυρίας Ρεμπέκα Χάρμς, όχι μόνο αναγνωρίζεται διεθνώς η νεοοσύστατη δομή του δήμου Αθηναίων αλλά και η σημασία της έμπρακτης στήριξης και συμμετοχής.

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε εκτενώς στις κοινωνικές δομές του δήμου, επισημαίνοντας πέραν της λειτουργίας του Κόμβου, τους χώρους φιλοξενίας άστεγων πολιτών, το ρόλο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων για τους άπορους συμπολίτες μας, καθώς και το πρόγραμμα καθημερινής σίτισης έως και 1200 μαθητών ολοήμερων σχολείων της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα