«Η Πρόωρη εγκατάλειψη σχολείου», ημερίδα από τον δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Ιλίου (Κάλχου 48-50, Ίλιον). Το θέμα της ημερίδας είναι «Η πρόωρη εγκατάλειψη σχολείου: Επιπτώσεις και προοπτικές, Ελληνική και Ευρωπαική Εμπειρία».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Αντώνης Καϊλής, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και ο κ. Άρης Περουλάκης,

Αναπληρωτής Επικεφαλής και Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας, Εταιρικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Δικτύων της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπή στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η κ. Βομπιράκη Νικολέττα Αντιδήμαρχος Ιλίου που θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας στο Δήμο, η κ. Δήμητρα Μόσχου, Δρ. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο κ. Γεώργιος Καφφές, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνιολογίας ΣΣΕ, οι οποίοι θα αναλύσουν υπό το πρίσμα της επιστήμης πώς μπορούν να αναγνωριστούν τα συμπτώματα και πώς οι γονείς και οι καθηγητές πρέπει να αντιδρούν σε αυτές τις περιπτώσεις. Τις ομιλίες θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα