Προφυλακίστηκε η 26χρονη για το έγκλημα στο Κορωπί

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Προφυλακίστηκε η 26χρονη η οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, την Τετάρτη το βράδυ στο Κορωπί.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η κατηγορούμενη στην απολογία της ομολόγησε την πράξη της και δήλωσε μετανιωμένη. «Έχω μετανιώσει. Θόλωσα. Μου είπε το θύμα: «έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου»», είπε η 26χρονη στην ανακρίτριας.

Στις ερωτήσεις της τελευταίας για τις συνθήκες κάτω απο τις

οποίες έγινε έγκλημα, η κατηγορούμενη υποστήριξε οτι περνώντας από το σπίτι του θύματος, εκείνη την προκάλεσε και πάνω στον τσακωμό έγινε το συμβάν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Ταουξή, το μαχαίρι ηταν μήκους 10 με 12 εκατοστά και υπήρχε μέσα σε μία σακούλα με ψώνια που είχε αγοράσει από την προηγούμενη ημερα και το είχε μέσα στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, ο Β. Ταουξής επισήμανε ότι ζητήθηκε να εξεταστεί η κατηγορούμενη απο ψυχιάτρο πραγματογνώμονα, ενώ πρόσθεσε πως η εντολέας του επιθυμεί να πάρει μαζί της τα παιδιά της στη φυλακή.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της, η κατηγορούμενη δεν θυμάται πλήρως τη σκηνή του δράματος και υποστηρίζει ότι φταίει η κακιά στιγμή. Δηλώνει συντετριμμένη και ζητάει συγγνώμη.

«Είχα θολώσει και δεν ήξερα τι έκανα…», δήλωσε η 26χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί.

Μιλώντας χθες σε δημοσιογράφους, η 26χρονη περιγράφει τι προηγήθηκε του στυγερού εγκλήματος, που έχει οδηγήσει σε μια αδιανόητη τραγωδία, με μία 35χρονη γυναίκα νεκρή και μεγαλύτερα θύματα τα τέσσερα ανήλικα παιδιά.

Ζητώ συγγνώμη απ΄ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ’ τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο».

Το απόγευμα οδηγείται στον εισαγγελέα οδηγείται και ο 41χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης, σε κατάσταση αμόκ, μετέβη στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης, στην οδό Αναγνώστου στο Κορωπί, και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον, με κυνηγετική καραμπίνα, καθώς τον θεωρεί ως υπαίτιο για την τραγική τροπή που πήραν τα πράγματα. Τα πυρά του 41χρονου δέχτηκε και η σύντροφος του πατέρα της 26χρονης. Οι δύο ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο 41χρονος συνελήφθη χθες Πέμπτη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα από άνδρες της Άμεσης Δράσης, αφού πρώτα για αρκετή ώρα περιφερόταν με το αυτοκίνητό του οπλισμένος με καραμπίνα, με την οποία απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Το άρθρο Προφυλακίστηκε η 26χρονη για το έγκλημα στο Κορωπί εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα