Στο βάθος… ξένος ή Τσαϊρέλης

Τα προβλήματα τραυματισμών για ακόμη μία χρονιά έχουν «χτυπήσει τον Ολυμπιακό και στον Πειραιά κάνουν σκέψεις για την απόκτησή ενός παίκτη που θα ενισχύσει άμεσα τη φροντ λάιν τους.

Σύμφωνα με το sdna.gr, πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να μην αποκτηθεί κάποιος παίκτης, αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του Μπρεντ Πέτγουεϊ δημιουργούν σκέψεις

στους Πειραιώτες για την προσθήκη ενός πάουερ φόργουορντ στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο Γιώργος Πρίντεζης έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν, ενώ και ο Δημήτρης Αγραβάνης θα απουσιάζει για καιρό. Ο Ολυμπιακός σε όλο αυτό το διάστημα τσεκάριζε την αγορά και ευελπιστούσε πως δεν θα χρειαστεί να κάνει κίνηση…

Ο Ολυμπιακός έχει μπει πολύ δυναμικά στο Top 16 και στις πρώτες έξι αγωνιστικές μετράει πέντε νίκες έχοντας ηττηθεί μόνο στην Πόλη από την Αναντολού Εφές. Ο δρόμος για το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά αλλά και γιατί όχι και για το φάιναλ φορ της Μαδρίτης έχει ανοίξει και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έχουν όσο το περισσότερο γίνεται γεμάτο το ρόστερ τους.

Με αυτό το σκεπτικό στον Ολυμπιακό περιμένουν την Δευτέρα (9/2) ή την Τρίτη τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Αν αυτά είναι δυσοίωνα και ο Πέτγουεϊ χρειαστεί χρόνο για να επιστρέψει, τότε οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πρόκειται να αφήνουν «γυμνή» την ομάδα στη θέση «4». Εκεί εντοπίζεται και το μοναδικό κενό στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και οι Πειραιώτες επιθυμούν να αποκτήσουν έναν παίκτη από το πάνω… ράφι που να πλαισιώνει τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Αν πάλι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ επιστρέψει πιο γρήγορα, τότε ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει δεύτερο ρόλο στη συγκεκριμένη. Αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης τύπου Τσαϊρέλη. Το όνομα Ελληνα πάουερ φόργουορντ δεν αναφέρεται τυχαία, καθώς η περίπτωσή του αρέσει και με μια πιθανή απόκτησή του, το μπάτζετ δεν θα επιβαρυνθεί πολύ.

Παράλληλα, στα συν θα πρέπει να εκτιμηθεί ότι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν πιάνει θέση ξένου και μπορεί να βοηθήσει, τόσο στις προπονήσεις, όσο και για ορισμένα λεπτά στους αγώνες. Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για τον ντύσει στα ερυθρόλευκα, δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς ο Τσαϊρέλης δεν έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα της Κανάριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα