Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Οι σκηνοθέτες του Matrix, τα αδέλφια Γουατσόφσκι, επανέρχονται με μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας, που κάνει πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα. Εκτός όμως από το «Πεπρωμένο της Τζούπιτερ», ντεμπούτο στις σκοτεινές αίθουσες κάνουν και αρκετές σινεφίλ παραγωγές.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντι και Λάνα Γουατσόφσκι με τους:

Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μίλα Κούνις, Έντι Ρεντμέιν, Σον Μπιν

Κρατώντας στα γονίδιά της το μέλλον του σύμπαντος, η νεαρή καθαρίστρια Τζούπιτερ θα βρεθεί στο κέντρο μιας σκληρής διαπλανητικής διαμάχης για την εξουσία, έχοντας στο πλευρό της μόνον τον πρώην στρατιώτη και νυν μισθοφόρο κυνηγό Κέιν.

«Το Μυστικό της Ευτυχίας»

Αγγλογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Πίτερ Τσέλσομ με τους: Σάιμον Πεγκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Τόνι Κολέτ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ

Ο Έκτορ είναι ένας πετυχημένος επαγγελματικά ψυχίατρος που συζεί με την Κλάρα, τη γυναίκα που αγαπά. Η τακτοποιημένη, χωρίς συγκινήσεις ζωή του, όμως, τον οδηγεί σε συναισθηματικό αδιέξοδο και στην απόφαση να γυρίσει τον κόσμο αναζητώντας τη μαγική συνταγή της ευτυχίας.

«Χωρίς Μέτρο»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντάμιεν Σαζέλ με τους: Μάιλς Τέλερ, Τζέι Κέι Σίμονς, Πολ Ράιζερ

Ο νεαρός Άντριου είναι ένας φιλόδοξος ντραμίστας της τζαζ που φοιτά σε ένα απαιτητικό μουσικό σχολείο. Ανάμεσα σ” αυτόν και μια σπουδαία μελλοντική καριέρα στέκεται ο Τέρενς Φλέτσερ, ένας τελειομανής και απίστευτα απαιτητικός καθηγητής που τον σπρώχνει στα όριά του.

«Selma»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άβα ΝτιΒερνέ με τους: Τομ Γουίλκινσον, Τιμ Ροθ, Ντέιβιντ Ογιέλοου, Κάρμεν Ετζόγκο

Κορυφώνοντας την καμπάνια του για το δικαίωμα ψήφου των Αφροαμερικανών, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ οργανώνει το 1965 μια μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στη Σέλμα της Αλαμπάμα. Όταν εκείνη καταστέλλεται βίαια, επιχειρεί να την επαναλάβει με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

«Χειμερία Νάρκη»

Τούρκικη ταινία, σκηνοθεσία Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν με τους: Χαλούκ Μπιλγκινέρ, Μελίσα Σοζέν, Ντεμέτ Ακμπάγκ

Πρώην ηθοποιός και εύπορος κληρονόμος, ο Αϊντίν ζει με τη νεαρή σύζυγό του και την πρόσφατα διαζευγμένη αδελφή του, διευθύνοντας έναν κομψό ξενώνα στην Καππαδοκία. Όταν ένα μικρό αγόρι ρίξει μια πέτρα στο παράθυρο του τζιπ του, μια σειρά γεγονότων θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την αληθινή ζωή και τους ανθρώπους της.

«Με Αγάπη, Ρόζι»

Αγγλογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Κρίστιαν Ντίτερ με τους: Λίλι Κόλινς, Σαμ Κλάφλιν, Τζέιμι Γουίνστον

Η Ρόζι και ο Άλεξ είναι οι καλύτεροι φίλοι από τα πέντε τους χρόνια. Μεγαλώνοντας, καταλαβαίνουν την έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον, διστάζουν όμως να εξομολογηθούν τον έρωτά τους, κάνοντας στην πορεία τις χειρότερες συναισθηματικές επιλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα