Στο «ρελαντί» ο ΟΦΗ

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά πήρε απόψε στην Κρήτη ο ΟΦΗ, με την ομάδα του Ηρακλείου να αποκλείει σε νοκ άουτ αναμέτρηση τον Πανσερραϊκό (3-0).

Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της η ομάδα του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να ανοίγουν το σκορ στο 15’. Ο Λόπεζ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Ταυλαρίδης με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε»

το 1-0. Στο 28’ λίγο έλειψε για τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0, αφού ο Σίσιτς μετά από σέντρα του Παπουλή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Σίσιτς, το πέτυχε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Παπουλής (45+2’), ο οποίος με όμορφη ατομική προσπάθεια πλάσαρε εύστοχα τον Γουμάγια κάνοντας το 2-0, σκορ που έστειλε στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις «κύλησε» το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, με το θέαμα του παιχνιδιού να κινείται σε μέτρια επίπεδα. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο γκολ με σκόρερ τον Ζορμπά. Ο σκόρερ αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα