Στο κυνήγι μεταγραφικών στόχων ο Ολυμπιακός

Κινητικότητα παρατηρείται στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εν’ όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί προ πολλού, η ομάδα του Πειραιά σχεδιάζει τα πλάνα της για την ερχόμενη σεζόν.

Εκτός από τους παίκτες που έχουν ήδη κλείσει (Μπόατενγκ, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν και Σάμαρης), ο Ολυμπιακός φροντίζει να βρει και τους επόμενους στόχους που θα συμπληρώσουν το ρόστερ.

Έτσι, οι

Λορένθο και Κοβάσεβιτς επισκέφθηκαν Ισπανία και Σερβία αντίστοιχα, για να δουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Όπως αναφέρει το sport.gr, ο ισπανός, είδε το Χετάφε - Σαραγόσα, με τον Κολούνγκα των γηπεδούχων να βρίσκεται στο μπλοκάκι του. Επίσης, στο αρχικό σχήμα ήταν ο Γκαβιλάν (αριστερό χαφ-εξτρέμ), ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και ήθελε να δει και τον Μίτσελ, που έμεινε στον πάγκο της Χετάφε.

Το Σάββατο από την πρώτη κατηγορία είδε το Λα Κορούνια-Βαγεκάνο. Από αυτό το ματς ήθελε να «τσεκάρει» τον Ρούμπεν, τον τερματοφύλακα της Ράγιο. Επίσης, από τους φιλοξενούμενους του αρέσει ο Φουέγο (μέσος) και ο Ντομίνγκεζ (επιθετικός).

Από την πλευρά του, ο Κοβάσεβιτς φέρεται να έχει παρακολουθήσει πέντε ποδοσφαιριστές από το σερβικό πρωτάθλημα. Από τον Ερυθρό Αστέρα αρέσουν ο Νίκολα Μαξίμοβιτς, ο Ντάρκο Λάζοβιτς και ο Αλεξάνταρ Πάντιτς, ενώ από την Παρτίζαν υπάρχει ενδιαφέρον για τους Βόσλαβ Στάντοβιτς και Νίκολα Νίνκοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα