Στις θέσεις του από Δευτέρα οι εργαζόμενοι του ΟΤΑ Λέσβου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων  ΟΤΑ Ν. Λέσβου στα πλαίσια των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων του και θέλοντας να δείξει ότι αντίπαλος του δεν είναι οι δημότες, αλλά η ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης του μνημονίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αποφάσισε να ξαναλειτουργήσει από τη αύριο (Δευτέρα) όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου, ώστε να εξυπηρετηθούν οι συνδημότες τους.

Η μόνη υπηρεσία που θα παραμείνει υπό κατάληψη είναι το Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Λέσβου,

ώστε να μην  αποσταλεί κανένα στοιχείο στο Υπουργείο  Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αυτό εξάλλου υπαγορεύεται και από τη με αριθμό 629/2012 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, η οποία και εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο να κρατήσει κλειστό το Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Λέσβου.

Παράλληλα ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λέσβου καλεί τους συναδέλφους τη Τρίτη στη 1 το μεσημέρι σε μαζική συγκέντρωση κάτω από το Δημαρχείο και πορεία προς τα γραφεία της ΠΕΔ Β. Αιγαίου, ώστε να ζητηθεί από τη Περιφερειακή Ένωση Δήμων να αποφασίσει την αναστολή λειτουργίας των Δήμων,  το σταμάτημα των απολύσεων και την οικονομική και λειτουργική αυτοτέλεια των ΟΤΑ.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα