Στην Τρίπολη η πρόκριση

Ανοικτή παραμένει η υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά και το χθεσινό 0-0 ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν και θα προσπαθήσουν στη ρεβάνς της Τρίπολης να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η λευκή ισοπαλία του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες αντικατοπτρίζει και την εικόνα του ματς, καθώς οι κλασσικές ευκαιρίες

και για τους δύο ήταν ελάχιστες. Την καλύτερη πάντως του πρώτου ημιχρόνου την έχασε ο Ατρόμητος, καθώς στο 27’ ο Φυτανίδης δεν κατάφερε με κεφαλιά να νικήσει τον Μπαντή.

Ο Μήτρογλου απείλησε την εστία των Αρκάδων στο 30', αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Μπαντής, στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη απείλησε περισσότερο την εστία των γηπεδούχων. Ο Ροζέριο έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με την κεφαλιά του να μπλοκάρεται από τον Ιτάνζ (58’), ενώ ο Μπρέσκα με σουτ στο 80' αλλά και ο Ροζέριο με πλασέ στο 90' δεν κατάφεραν να χαρίσουν τελικά την πολύτιμη νίκη στην ομάδα της Τρίπολης.



Keywords
Τυχαία Θέματα