Στην Πόλη… μέσω Ισραήλ

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (92-94), κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:45,) στην κατάμεστη «Nokia Arena».

Η σειρά βρίσκεται στο 1-1, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται δύο συνεχόμενα ματς στο Ισραήλ (την Πέμπτη το δεύτερο παιχνίδι). Οι «πράσινοι» με ισάριθμες νίκες προκρίνονται στο final 4 της Κωνσταντινούπολης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους. Αν οι

δύο ομάδες πάρουν από μία νίκη (2-2), τότε η σειρά επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, όπου στο πέμπτο παιχνίδι θα κριθεί ποιος θα περάσει τελικά στα ημιτελικά.

Το «Nokia Arena» δεν θα είναι καθόλου φιλόξενο για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού 11.000 Ισραηλινοί θα δημιουργήσουν «κολασμένη» ατμόσφαιρα. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ με τους Ισραηλινούς (93-73), πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην Πόλη.

Στον αντίποδα, η Μακάμπι θα παραταχθεί πλήρης και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την επικράτηση στο ΟΑΚΑ και την ισοφάριση στη σειρά (1-1).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία) και Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία).


Keywords
Τυχαία Θέματα