Στη Ρώμη ο Χολέμπας – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στη Ρόμα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη Ρώμη βρίσκεται ήδη ο Χοσέ Χολέμπας προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Ρόμα. Ο 30χρονος άσος του Ολυμπιακού έφτασε το πρωί του Σαββάτου, λίγο μετά τις 11:00 στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης, όπου δεν έκανε δηλώσεις και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναμένεται μέσα στις προσεχείς ώρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να ανακοινωθεί από

τη νέα του ομάδα.

Ο Χολέμπας συνοδευόταν από τον μάνατζέρ του Φάμπιο Παρίζι ο οποίος κάνει και τις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως η συμφωνία των Ρωμαίων με τον Ολυμπιακό έκλεισε στα 3.000.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Μανωλάς εμφανίζεται ως φαβορί μαζί με τον Αστόρι για να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ρόμα στο αποψινό ματς κόντρα στη Φιορεντίνα, στην πρεμιέρα της φετινής Serie A, ενώ αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνει και ο Τοροσίδης.

Το άρθρο Στη Ρώμη ο Χολέμπας – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στη Ρόμα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα