Καρατζαφέρης: “Αλλαγή πολιτικής για να μην έρθει ο Τσίπρας”

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία, εφόσον κάτι τέτοιο του ζητηθεί, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με δηλώσεις του σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Καρατζαφέρης,

είπε χαρακτηριστικά: «Δεν συζητάμε για επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία. Μιλάμε για συλειτουργία αλλαγής πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει γιατί είναι καλός. Κερδίζει γιατί γίνονται αλλεπάλληλα λάθη πολιτικής», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς, έχει καταλάβει ότι αυτή η πολιτική έχει «κοντά ποδάρια. Απλώς δεν έχει τη δύναμη να το επιβάλλει».

«Βοηθάω για να αλλάξουμε πολιτική. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια. Είμαι ανοιχτός για συνεργασία στα πλαίσια αλλαγής πολιτικής. Είμαι εκεί που ήμουν το 2012 όταν αποχώρησα. Το ναι σε όλα έφερε την πολιτική εκεί που είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σημείωσε ακόμα ότι «πρέπει να αλλάξουμε πολιτική για να μείνει ο τόπος όρθιος και να μείνει στην αστική δημοκρατία και να μην περάσουμε σε διάφορες μορφές προλεταριάτου».

Ερωτηθείς τέλος, για το μένος του κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε:

«Δεν είμαι έτοιμος να δεχθώ την Αριστερά στα πράγματα. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα φέρουν κακό στην Ελλάδα. Μία ψήφος παραπάνω θα δώσει 50 έδρες στον Τσίπρα. Εγώ δεν θα τη δώσω».

Το άρθρο Καρατζαφέρης: “Αλλαγή πολιτικής για να μην έρθει ο Τσίπρας” εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα