Στη φυλακή ο Τάσος Τσιουχάρας για τη δολοφονία της Ανθής – Τι είπε στην απολογία του (video)

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή Κοζάνης ο 40χρονος από το Βελβεντό, που ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε σε χωράφι την 37χρονη γυναίκα του Ανθή Λινάρδου Μέτα το πέρας της πολύωρης απολογίας εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 40χρονου, με τον δράστη του εγκλήματος που σόκαρε τη χώρα να βγαίνει από το γραφείο τους και να μπαίνει αμίλητος στο τζιπ της αστυνομίας. Στις σκάλες τον περίμεναν δημοσιογράφοι

και τηλεοπτικές κάμερες, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια…

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων και απάντησε με ψυχραιμία για όλα. Τα προβλήματα στη σχέση με τη γυναίκα του, τη στιγμή του φονικού, την απόφαση να πάρει το πτώμα και να το θάψει σε ένα από τα χωράφια του αλλά και τις επόμενες μέρες όταν έπαιζε θέατρο για να ξεγελάσει τις αρχές. ““Ήταν ένα έγκλημα πάθους, ένα ερωτικό έγκλημα που δεν το σκέφτηκα και δεν το σχεδίασα. Άρχισα να σκέφτομαι τι θα κάνω το πτώμα όταν ήδη το κακό είχε γίνει» είπε αρχικά ο συζυγοκτόνος.

»Σκότωσα τη γυναίκα μου εν βρασμώ ψυχής. Θόλωσα όταν μου είπε ότι θα φύγει και θα πάρει τα παιδιά. Τα παιδιά για μένα είναι ότι πολυτιμότερο είχα. Και την ίδια την αγαπούσα και δεν ήθελα να τη χάσω. Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να τα βρούμε, αλλά εκείνη δεν ήθελε» είπε ο Τάσος Τσιουχάρας που στη συνέχεια μίλησε για τα όσα έγιναν μετά τη δολοφονία.

»Όταν κατάλαβα πως ήταν νεκρή πανικοβλήθηκα. Άρχισα να σκέφτομαι πως θα κρύψω το πτώμα και πως δεν θα γίνει γνωστό το έγκλημα. Αυτό, γιατί ήξερα πως αν κάτι τέτοιο συνέβαινε δεν θα έβλεπα τα παιδιά μου. Έτσι την έθαψα στο χωράφι μου και τις επόμενες μέρες προσπαθούσα να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα» τόνισε ο συζυγοκτόνος, που πλέον δηλώνει μετανιωμένος πως έχει καταλάβει τι έχει κάνει.

»Οι ερωτήσεις των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή ήταν επίμονες και έκανα λάθη. Όπως σας είπα όμως αυτό ήταν φυσικό αφού δεν είχα σχεδιάσει τίποτα. Ομολόγησα το έγκλημα. Μια δολοφονία που δεν ήθελα να κάνω και δεν θα έκανα αν ο χρόνος γύριζε πίσω»

Την ώρα που ο 40χρονος απαντούσε στις ερωτήσεις ανακριτή και εισαγγελέα, η δικηγόρος της άλλης πλευράς μιλούσε στους δημοσιογράφους για τα μεγάλα θύματα της τραγωδίας. Τα τρία παιδιά που πλέον θα μεγαλώσουν ορφανά. “Η μαμά σας έγινε ένα αστεράκι στον ουρανό και ο μπαμπάς σας έχει κάποια προβλήματα και γι΄αυτό το λόγο δεν μπορεί να σας δει” τους είπε όταν τη ρώτησαν…

Πληροφορίες από kozanimedia, kozan.gr,

Keywords
Τυχαία Θέματα