Στη φόρα η σεξουαλική περιπέτεια του Μπαλοτέλι με κομμώτρια! (photos)

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός Μάριο Μπαλοτέλι είναι λάτρης του ωραίου φύλου και το αποδεικνύει και στην Αγγλία, όπου βρίσκεται καθώς πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ήρθε στη δημοσιότητα και μια «πικάντικη» σεξουαλική ιστορία με την 23χρονη κομμώτρια Έμμα Ντάλτον, την οποία αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η “Sunday Mirror”, με την εφημερίδα να προχωράει μάλιστα σε λεπτομέρειες και να παρουσιάζει την άποψη της νεαρής κοπέλας η οποία αισθάνεται «απογοητευμένη» με τη συμπεριφορά του παίκτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπαλοτέλι φλέρταρε on line με την νεαρή κοπέλα, για να την προσκαλέσει τελικά στην πολυτελέστατη έπαυλή του όπου διοργάνωνε ένα πάρτι στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στην οικεία του “Super Mario” βρίσκονταν επίσης αρκετοί φίλοι τους αλλά και η παρέα της νεαρής κοπέλας, με τον ίδιο να κάνει σεξ με την 23χρονη (για περίπου τρεις ώρες έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο και η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία με αφιέρωση του Μπαλοτέλι στα οπίσθιά της) αλλά στη συνέχεια να καλεί ταξί για να την παραλάβει στη μέση της νύχτας!

«Ξέρω τη φήμη που έχει όμως νόμιζα ότι θα είχε αλλάξει από αυτά που είχα διαβάσει για αυτόν. Ήταν γοητευτικός και από όσο ήξερα ελεύθερος οπότε είπα “Γιατί όχι;” Τώρα αισθάνομαι ανόητη. Δεν έπρεπε να πάω ποτέ σπίτι του αλλά τώρα ό,τι έγινε, έγινε. Ενδιαφερόταν μόνο για ένα πράγμα από μένα και μετά ήθελε να με ξεφορτωθεί», εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα η νεαρή ανύπαντρη μητέρα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του σεξ ο Μπαλοτέλι της είπε: «Αυτό είναι πολύ ωραίο. Με βοηθάει για το ποδόσφαιρο που παίζω…!».

Τέλος, σύμφωνα με τη νεαρή κομμώτρια, ο Μπαλοτέλι της τηλεφώνησε την επόμενη ημέρα και της ζήτησε να μείνουν φίλοι, καθώς η επιθυμία του είναι να ξαναβάλει στη ζωή του την πρώην του Φάνι Νεγκουέσα!

Keywords
Τυχαία Θέματα