Στη Μπενφίκα ο Σάμαρης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Παίκτης της Μπενφίκα θα πρέπει να θεωρείται ο Ανδρέας Σάμαρης ο οποίος βρίσκεται στη Λισαβόνα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό υπάρχει μεταγραφικός πυρετός με τους πρωταθλητές να προσπαθούν να κλείσουν το ρόστερ τους.

Οι “Αετοί” κυνήγησαν την περίπτωσή του και κάνουν δικό τους τον διεθνή κεντρικό μέσο, ο οποίος αφήνει

τον Πειραιά και δένει στη Λισαβόνα. Στο μεταξύ ο Ντουρμάζ φθάνει στην Αθήνα αυτή την ώρα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει στους πρωταθλητές, οι οποίοι ίσως αναζητήσουν έναν ακόμα παίκτη για τη θέση του Σάμαρη, ενώ θα προσπαθήσουν να εντάξουν έναν ακόμα επιθετικό στο ρόστερ τους.

Στον Ολυμπιακό βέβαια περιμένουν και τα καλά νέα από το Μεξικό με τον Πουλίδο και την διαμάχη που έχει με την Τίγκρες, η οποία αναμένεται να έχει οριστικά καταλήξει μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ παράλληλα εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις έτσι ώστε να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που κάτι στραβώσει.

Εν μέσω όλων αυτών των μεταγραφικών αναζητήσεων οι πρωταθλητές παρουσίασαν απόψε τους νεαποκτηθέντες παίκτες αλλά και γενικά όλη την ομάδα σε ανοικτή προπόνηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη, παρουσία περίπου 4.000 φιλάθλων.

Το άρθρο Στη Μπενφίκα ο Σάμαρης εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα