Στεφανίδου-Αντωνίου: Μαζί στη Ρώμη λίγο πριν τον τελικό

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε στην Ρώμη και συνάντησε την Ρία Αντωνίου, που είναι το φαβορί πλέον για τον ιταλικό τελικό του Dancing with the stars.

Έκαναν βόλτα και «μαγνήτισαν»

τα βλέμματα στην Piazza Di Spagna, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν μία ευχή στην Fontana Di Trevi.

Στην συνέντευξη, που παραχώρησε το όμορφο μοντέλο, μίλησαν για τα πρώτα χρόνια του modeling, για τους γονείς της, για τον Ηλία Πανταζόπουλο και για το πως βρέθηκε μέχρι τον τελικό.

«Στα καλλιστεία με πήγαιναν, δεν πήγαινα εγώ. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία και θες να ασχοληθείς με την μόδα, δεν ξέρεις ποιά βήματα πρέπει να κάνεις και εγώ άκουγα αυτούς τους ανθρώπους που μου έλεγαν και πήγα σε 10 καλλιστεία. Δεν ήταν όπως τώρα, που έχω σωστούς ανθρώπους», είπε αρχικά η Ρία, για να συμπληρώσει: «Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός, αλλά γλυκούλης παράλληλα. Ποτέ δεν μου είπε ότι κάτι δεν του άρεσε, αλλά ξέρω ότι μέσα του δεν συμφωνούσε και δεν συμφωνεί ακόμα με κάποιες φωτογραφήσεις που έκανα».

«Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφτηκαν για τα προσωπικά μου. Δεν έχω χρόνο για να ερωτευτώ. Από την άλλη, έχω κάτι τόσο δυνατό στη ζωή μου και είμαι τόσο συγκεντρωμένη σε αυτό, που δεν έχω μυαλό για έρωτες. Ο Ηλίας είχε έρθει πριν από εμένα εδώ και αυτός το κανόνισε. Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου είπε για το «Ballado». Αυτός ήταν εξάλλου και η αφορμή που ήρθα εδώ, ήταν ο άνθρωπος που με έσπρωξε να έρθω, επειδή προφανώς πίστευε σε μένα πιο πολύ από εμένα . Εξακολουθεί να είναι στο πλευρό μου και να με στηρίζει», σημείωσε το πανέμορφο μοντέλο.

«Ούτε εγώ έχω καταλάβει πώς βρέθηκα στο σόου χορού. Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι τελικά και επέλεξαν εμένα. Όσα και να μου έχουν «χώσει» οι κριτές, ουδέποτε σκέφτηκε να περάσω στην αντεπίθεση. Έλεγα στο πρώτο άντε στο δεύτερο live θα φύγω. Αλλά και εδώ που έφτασα, νιώθω ήδη νικήτρια. Όσο για την γλώσσα, μπορώ να μιλάω, αλλά δεν μπορώ να συνεννοηθώ όπως π.χ. στα αγγλικά. Όσα λέει η επιτροπή τα καταλαβαίνω, ενώ ο παρτενέρ μου μου μεταφράζει κάποια γιατί εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να πιάσω το 100%», κατέληξε η Ρία Αντωνίου.

Φωτό: tlife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα