Στα δικαστήρια «λύνουν» τις διαφορές τους Δούρου- Ντινόπουλος

Συνέχεια στα δικαστήρια είχε η κόντρα του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλου με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου ότι η κα Δούρου διετέλεσε σύμβουλος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και την κατάθεση αγωγής από την περιφερειάρχη σε βάρος του πρώην βουλευτή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι δικαστές ζήτησαν από τις δυο πλευρές να συμβιβαστούν, με την κα Δούρου να το δέχεται αρκεί

ο κ. Ντινόπουλος να της ζητούσε συγγνώμη, κάτι που ο πρώην υπουργός αρνήθηκε να κάνει, με αποτέλεσμα η δικαστική διαδικασία να προχωρήσει κανονικά.

Σημειωτέον, πως με την αγωγή της η κα Δούρου αξιώνει αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για την συκοφαντική δυσφήμιση, που όπως υποστηρίζει, υπέστη από τις δηλώσεις του κ. Ντινόπουλου σχετικά με την απασχόλησή της στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων επί υπουργίας στο Εθνικής Άμυνας του φυλακισθέντος για «μίζες» από εξοπλιστικά προγράμματα κ. Τσοχατζόπουλου. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει η περιφερειάρχης Αττικής σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αγωγή της, θα διαθέσει το ποσό στις δομές αλληλεγγύης της περιφέρειας.

«Υπέβαλα βιογραφικό, αίτηση και πέρασα από συνέντευξη. Δούλευα με άλλους ερευνητές για θέματα που αφορούσαν σε Τουρκία, Κύπρο και Ελλάδα», υποστήριξε η κα Δούρου, εξηγώντας τη διαδικασία της πρόσληψής της. Από την πλευρά του ο κ. Ντινόπουλος έκανε λόγο για «φωτογραφικό ντοκουμέντο», το οποίο προσκόμισε στο δικαστήριο και στο οποίο απεικονίζεται η κα Δούρου με συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου σε σύσκεψη. «Η κυρία Δούρου είναι σε σύσκεψη με τον κ. Χωραφά, δηλαδή το alter ego του πρώην υπουργού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ντινόπουλος. Σε κάθε περίπτωση, το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα