Στη ΓΑΔΑ η Βίκυ Σταμάτη

Εντοπίστηκε από την αστυνομία η Βίκυ Σταμάτη, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Η αστυνομία πηγαίνει στο σημείο όπου έχει εντοπιστεί για να την παραλάβει και να την οδηγήσει στον εισαγγελέα που ασχολείται με το θέμα.

Όπως έγινε γνωστό η κυρία Σταμάτη ήταν στην περιοχή του Χαϊδαρίου, όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που έκαναν την έρευνα μετά την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο. Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε από τον Βήμα FM, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου

βρίσκεται μέσα στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι, όπου δεν μπορούν να μπουν οι αστυνομικοί καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται άδεια από τον εισαγγελέα γιατί πρόκειται για λατρευτικό χώρο.

Οι αστυνομικοί βρίσκεται έξω από την εκκλησία και περιμένουν να βγει η κυρία Σταμάτη οικειοθελώς.

Στο σημείο πήγε εισαγγελέας και η κα Σταμάτη οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον ή τους ανθρώπους που τη βοήθησαν να φύγει από το Δρομοκοαΐτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες μια άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε πριν από μια και πλέον ώρα στον συνήγορο της συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Φραγκίσκο Ραγκούση στον οποίο είπε ότι η κυρία Σταμάτη ήθελε να παραδοθεί.

Αυτή την ώρα η κα Σταμάτη οδηγείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).

Keywords
Τυχαία Θέματα