Σούσιτς: «Αν μας το επιτρέψει η Ελλάδα θα παίξουμε επιθετικά»

Ο προπονητής της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της σημερινής αντιπάλου της εθνικής ομάδας, Σάφετ Σούσιτς χαρακτήρισε πολύ καλή και σκληρή ομάδα την Ελλάδα, ενώ τόνισε πως θα αγωνιστούν επιθετικά αν τους το επιτρέψει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Σούσιτς δε θέλησε να ανοίξει τα πλάνα του για τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ έκανε γνωστό πως ο Μισίμοβιτς θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

«Αν μας το επιτρέψει η Ελλάδα

μέσα στο ματς, εμείς θα παίξουμε επιθετικά. Ίσως χρησιμοποιήσουμε και δύο επιθετικούς. Δεν λέω την εντεκάδα από τώρα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα παίξει ο Μισίμοβιτς και άλλοι δέκα».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Είναι πολύ δύσκολη ομάδα, μέσα στην δεκάδα στην παγκόσμια κατάταξη και αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Έχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Σαμαράς, ο Παπαδόπουλος που δεν παίζει, ο Γκέκας, ο Φορτούνης και ο Νίνης. Είναι όλοι γνωστοί σε όλο τον κόσμο όπως και οι δικοί μας. Μπορεί στην Βοσνία να μην ξέρουμε κάποιους αλλά είναι πολύ σημαντικοί παίκτες.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις αδυναμίες της Ελλάδας αλλά το μόνο που θα πω είναι ότι είναι πολύ σκληρή ομάδα. Παλεύει όλα τα ματς ακόμα και όταν είναι πίσω στο σκορ και στο ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ καλύτερη από εμάς. Οι παίκτες μας είναι πολύ επιθετικογενείς, αν όμως δεν σκοράρουν δεν νομίζω ότι θα πάρουμε βαθμό. Το επιθετικό μας παιχνίδι είναι το όπλο μας». 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα