«Σου ζητάω συγνώμη αν ποτέ σε πίκρανα…»: Αυτός είναι ο συνθέτης που έκανε αγωγή 100.000 ευρώ εναντίον του Παντελίδη! (photos-video)

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας και όχι μόνο… Πολλοί θαυμαστές του παραμένουν απαρηγόγητοι λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του ενώ νέα στοιχεία για τη ζωή του τραγουδιστή βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η σημερινή ανάρτηση προς τον αδικοχαμένο Παντελή από τον συνθέτη Γιώργο Μουκίδη, αποτελεί η αφορμή για να σας αποκαλύψουμε, το «σκοτεινό» και γεμάτο διαμάχες παρελθόν

των δύο ανδρών!

Ο Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος έχει φωτογραφία προφίλ και εξωφύλλου σε μαύρο χρώμα, ανήρτησε μια φωτογραφία τραβηγμένη από αεροπλάνο έγραψε τα λόγια που ίσως αποτελούν ανάγκη για συγχώρεση από τον αδικοχαμένο τραγουδιστή…

Το 2014 ο Γιώργος Μουκίδης, του έκανε αγωγή μιας και πίστευε ότι το τραγούδι του «Τέτοια Αγάπη δεν Αξίζω», ήταν αντιγραφή του δικού του, «Χωρίς Φτερά», που είχε γράψει για την Κωνσταντίνα, το 1999.

Μάλιστα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ζητούσε από τον Έλληνα τραγουδιστή -ούτε λίγο ούτε πολύ- το απίστευτο ποσό των €100.000, τα οποία τελικώς… κέρδισε!

Δείτε βίντεο εκείνης της εποχής

Keywords
Τυχαία Θέματα