«Σοκάρουν» οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά

Η άγρια δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά από τον 35χρονο σύντροφο της εξακολουθεί να προκαλεί ενδιαφέρον, καθώς ήρθε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από την κατάθεση του δράστη.

Όπως είπε ο 35χρονος δολοφόνος και πρώην σύντροφος της άτυχης κοπέλας, «την Ανδριάνα τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της.

Έκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ήταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλον τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα. Συνέχεια καβγαδίζαμε γι' αυτό. Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν. Όμως δεν με άκουγε».

Όσον αφορά στην προηγούμενη «μοιραία» Παρασκευή, εξήγησε στους αστυνομικούς, ότι «την Παρασκευή, τσακωθήκαμε πάλι για το ίδιο ζήτημα. Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα και έγινε ό, τι έγινε», για να δηλώσει στη συνέχεια, πως «ήθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Να κάνει τη ζωή της. Στη σκέψη και μόνο ότι θα την έχανα τρελάθηκα. Άρπαξα ό, τι βρήκα μπροστά μου και άρχισα να τη χτυπώ. Όταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, πήρα την απόφαση να την ακολουθήσω. Έτσι θα ήμασταν για πάντα οι δυο μας στον παράδεισο. Αλλά δεν πρόλαβα».

Πάντως, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην εφημερίδα "Espresso" ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος, «η κοπέλα έφερε περισσότερα από 78 χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου 35 χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε. Η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο».

Ο 35χρονος εκτός απροόπτου δε θα λάβει καν την προθεσμία των 48 ωρών για να απολογηθεί και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κοζάνη σε ψυχίατρο, για να κριθεί μετά προφυλακιστέος.

Keywords
Τυχαία Θέματα