Σοκαριστικό βίντεο! Λιοντάρι κατασπαράζει θηριοδαμαστή την ώρα της παράστασης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θανάσιμο περιστατικό στην Αίγυπτο σε τσίρκο, μπροστά σε μικρά παιδιά.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτός ο μεσαιωνικός τρόπος διασκέδασης είναι, επικίνδυνος, βασανιστικός για τα ζώα και ξεπερασμένος! Πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί!

Το τραγικό αυτό σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια ενηλίκων και παιδιών που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα την παράσταση.

Ο 35χρονος θηριοδαμαστής Islam Shaheen, είχε τραγικό τέλος όταν τον κατασπάραξε λιοντάρι,

κατά τη διάρκεια παράστασης σε τσίρκο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, ο θηριοδαμαστής δίνει διάφορα παραγγέλματα στα λιοντάρια όταν κάποια στιγμή, ένα από αυτά κυριολεκτικά ορμάει πάνω του και αρχίζει να τον δαγκώνει. Οι υπόλοιποι θηριοδαμαστές που ήταν εκεί έσπευσαν να βοηθήσουν τον 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο άτυχος Islam Shaheen εργαζόταν εδώ και 10 χρόνια ως θηριοδαμαστής

Οι απόψεις διίστανται για το περιστατικό, καθώς άλλοι αναφέρουν ότι συνέβη επειδή το λιοντάρι ήταν πεινασμένο, ενώ άλλοι εικάζουν ότι συνέβη επειδή το λιοντάρι τρόμαξε από τη δυνατή μουσική.

Ο εκπρόσωπος του τσίρκου δήλωσε, ότι η επίθεση συνέβη επειδή το λιοντάρι είναι σε περίοδο ζευγαρώματος και συμπεριφέρεται ποικιλοτρόπως.

Εμείς θα ευχηθούμε να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό το φρικιαστικό περιστατικό, όπως και να σταματήσουμε να βασανίζουμε τα ζώα, απλώς και μόνο για να διασκεδάζουμε …

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Σοκαριστικό βίντεο! Λιοντάρι κατασπαράζει θηριοδαμαστή την ώρα της παράστασης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα