Σοκάρει το video του άγριου ξυλοδαρμού 16χρονης μαθήτριας από 3 συμμαθήτριές της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για μια ασήμαντη αφορμή αρχικά μια 16χρονη επιτέθηκε άγρια σε συνομήλικη της, χτυπώντας την ανελέητα, με το θύμα να δέχεται γροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο, μπροστά στα μάτια άλλων μαθητριών. Εν συνεχεία μια δεύτερη και μετά από λίγο και μια τρίτη συνομήλικη κοπέλα ενεπλάκησαν στο περιστατικό εξίσου χτυπώντας άγρια ακόμα και στο κεφάλι την άτυχη 16χρονη ακόμα κι όταν αυτή πλέον σωριάστηκε στο έδαφος.

Εχει ξεσπάσει σάλος στην Κύπρο με το βίαιο περιστατικό με το Υπουργείο Παιδείας

να ζητά την παραδειγματική τιμωρία των 3 ανήλικων κοριτσιών.

Η σχετική καταγγελία στην αστυνομία έγινε χθες, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και αναμένεται και η πραγματογνωμοσύνη του ιατρού που εξέτασε την άτυχη κοπέλα που δέχθηκε την απίστευτης αγριότητας επίθεση.

Το ερασιτεχνικό βίντεο επιβεβαιώνει την έντονη λογομαχία που είχαν οι μαθήτριες, προτού η μία ρίξει την άλλη στο έδαφος.

Ωστόσο, το απίστευτα σοκαριστικό περιστατικό δεν έληξε εκεί, καθώς η μανία των τριών κοριτσιών δεν είχε ακόμα κοπάσει…

Μετά από λίγο, εντόπισαν το θύμα του ξυλοδαρμού σε στάση λεωφορείου έξω από το σχολείο, παρουσία εκατοντάδων άλλων μαθητών, όπου άρχισαν ξανά να χτυπούν άγρια την άτυχη 16χρονη.

Ένα δεύτερο βίντεο αποδεικνύει την μανία αυτή των 3 κοριτσιών εναντίον της συνομήλικής τους, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα να της χτυπούν το κεφάλι στην άσφαλτο!

Εν συνεχεία το κορίτσι μεταφέρθηκε από μέλη της οικογενείας της στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με την κοπέλα να φέρει εκδορές και μελανώματα σε διάφορα μέρη του σώματος της, αλλά κυρίως στο κεφάλι. Εν συνεχεία υπεβλήθη σε αξονική εξέταση, και οι γιατροί συνέστησαν να φορέσει κολάρο αυχένα, για κάποιο χρόνο.

Κατόπιν τούτου η Αστυνομία δέχθηκε καταγγελία για το τραγικό συμβάν, και διερευνά υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης. Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε διατάσσοντας και αυτό με την σειρά του πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και επιβολή παραδειγματικής τιμωρίας.

Το άρθρο Σοκάρει το video του άγριου ξυλοδαρμού 16χρονης μαθήτριας από 3 συμμαθήτριές της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
video ξυλοδαρμου 16
Τυχαία Θέματα