Σοκ! Θείος βίαζε τις ανήλικες ανιψιές του στη Δυτική Αττική

Συγκλονίζει η υπόθεση ενός 52χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανιψιές του στη Δυτική Αττική.

Τα θύματα ήταν ένα κορίτσι 11 ετών κόρη της πρώτης του ξαδέρφης, και μια ακόμη ανήλικη ανιψιά του, κόρη της αδερφής του, την οποία είχε κακοποιήσει πριν 8 χρόνια.

Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 11χρονη αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα είχε υποστεί από τον θείο της. Έπειτα από εξετάσεις του ιατροδικαστή, επιβεβαιώθηκε ο βιασμός της 11χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 52χρονος ναυτικός κατάφερνε να παραμένει για αρκετό χρονικό διάστημα στο σπίτι της αδερφής του ο οποίος κερνούσε την ανιψιά ροφήματα τα οποία περιείχαν ισχυρή δόση υπνωτικού φαρμάκου προκειμένου να πέφτουν σε λήθαργο με σκοπό ανενόχλητος να προβαίνει σ΄αυτές τις φρικιαστικές πράξεις.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον στην περίπτωση της 11χρονης πήρε το θύμα στο δικό του σπίτι, και με τον ίδιο τρόπο προέβη στις παράνομες πράξεις. Το κορίτσι φαίνεται να επέστρεψε στο σπίτι του σε πολύ κακή κατάσταση, φανερά υπνωτισμένο. Όταν ξύπνησε απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις της μητέρας του, οι οποίες ουσιαστικά αποκάλυψαν το τραγικό περιστατικό.

Στη συνταρακτική μαρτυρία της 11χρονης έρχεται να προστεθεί και μια άλλη τρομακτική αποκάλυψη, αυτή της 20χρονης -σήμερα- κόρη της αδερφής του δράστη. Όπως δήλωσε η ίδια στους αστυνομικούς σε ηλικία 12 ετών είχε υποστεί και εκείνη από το θείο της σεξουαλική κακοποίηση.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, προέβησαν στις αποκαλύψεις των πράξεων του 52χρονου ναυτικού, ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται διάταξη του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφίες του.

Keywords
Αναζητήσεις
θειος τερας ναρκωνε και βιαζε τις ανιψιες του, βιαζε τις ανιψιες του
Τυχαία Θέματα