Σοκ προκαλεί η ομολογία του 19χρονου κανίβαλου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο 19χρονος κανίβαλος που σκότωσε τον John Stevens και τη σύζυγο του Michelle Mishcon, σόκαρε τους αστυνομικούς με την ομολογία του που αποκαλύπτεται λίγο καιρό μετά το διπλό φονικό στη Φλόριντα τον Αύγουστο.

Ο νεαρός είχε σφάξει κυριολεκτικά τον John και τη γυναίκα του με ένα σουγιά αλλά και άλλα κοφτερά αντικείμενα που βρήκε στο γκαράζ του ζευγαριού. Φαίνεται μάλιστα πως τραυμάτισε και τον 47χρονο Jeff Fisher

που προσπάθησε να επέμβει ώστε να σωθούν οι γείτονες, πριν καλέσει τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και αντιμετώπισαν ένα από τα πιο φρικτά θεάματα όπως έχουν δηλώσει. Ο 19χρονος κανίβαλος φορούσε το εσώρουχο του, έβγαζε κραυγές ζώων και δάγκωνε κομμάτια από το πρόσωπο του John.

Οι αστυνομικοί δεν πυροβόλησαν όσο ο Austin Harrouff τους ζητούσε να τον σκοτώσουν, γιατί δεν γνώριζαν αν ο Stevens είναι ζωντανός. Με την απειλή όπλου και τέιζερ, τον διέταξαν να απομακρυνθεί, αλλά χρειάστηκαν ειδικά σκυλιά για να συλληφθεί.

Φρίκη προκαλεί η ομολογία του στους αστυνομικούς, όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Τον ρώτησαν τι έφαγε και με κυνικότητα απάντησε: «Ανθρώπους».

Οι κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, μπορεί να καταδικάσουν σε θάνατο τον 19χρονο που βρισκόταν 11 μέρες σε κωματώδη κατάσταση λόγω των χημικών που ήπιε στο γκαράζ των θυμάτων. Ο πατέρας του Dr Wade Harrouff δήλωσε πως τα χημικά αυτά έκαψαν το λαιμό του, ενώ τα όργανα του καταστρέφονταν και υπέφερε από πνευμονία.

Το άρθρο Σοκ προκαλεί η ομολογία του 19χρονου κανίβαλου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα